Onze missie

Het uitstippelen van de mooiste routes en daarna zo nauwkeurig mogelijk rijden is een geweldige hobby! Onze missie is om zoveel mogelijke mensen kennis te laten maken met MyRoute-app en dat ze net zoals wij genieten van het voorbereiden, navigeren en achteraf delen van hun reis!

Schrijf je nu in voor een online training

Onze instructeurs

Onze trainers zijn allemaal geaccrediteerd en gecertificeerd voor het geven van MyRoute-app trainingen, zowel online als fysiek. Maar vooral zijn het echte liefhebbers van routes maken en rijden. Door jarenlange ervaring en het afleggen van het instructeursexamen zijn ze nu échte MRA Instructors!

Serge van Driel

Als MyRoute App routinier, MRA Webinar-host en MRA Instructeur heb ik veel ervaring in het maken van routes voor mezelf. voor individuele rijders, voor groepen en voor reisorganisaties.
Mijn passie is motorrijden en ik leg dan ook graag uit hoe iedereen een perfecte route vindt of maakt en gebruikt voor zijn of haar volgende rit.
Ik kijk er naar uit om nieuwe én ervaren MRA gebruikers de fijne kneepjes van het routeplannen uit te leggen, zowel in 1-op-1 sessies als voor groepen, online en op locatie.
Samenwerken aan jouw route(s) voor je volgende weekendje-weg of vakantie in de Alpen is ook mogelijk!

Hans van de Ven

MyRoute-app gebruiker van het 1e uur, ervaren routeplanner, mentor en instructeur. Als Senior RouteXpert onder andere verantwoordelijk voor de accreditatie van de nieuwe RouteXperts. Ervaren in het geven van cursussen, trainingen, workshops, ondersteunen en adviseren van gebruikers en clubs in het beheren en gebruiken van het softwarepakket. Verder ben ik actief als Toer Commissaris van MTC-Zeilberg, waar we gemiddeld per jaar 24 toertochten organiseren, waaronder 2 weekenden.

Johan Baars

MyRoute-app gebruiker van het 1 e uur, early adopter. In mijn hoedanigheid als tourcommissaris / ambassadeur bij de KNMV ben ik betrokken bij het ondersteunen van motorclubs in m.n. het oosten van Nederland. Ik geef echter ook onder de KNMV vlag op meerdere plaatsen in Nederland presentaties, workshops en hands-on trainingen in het gebruik van MyRoute-app. Deze trainingen vinden plaats bij motorclubs maar ook bij motorrijscholen. Regelmatig geef ik op verzoek ook ondersteuning en of bijscholing aan tourcommissarissen van bij de KNMV aangesloten verenigingen omtrent gebruik en beheer van de applicatie en op verzoek bij verzorg ik ook workshops bij motordealers.

Leer, plan, maak, rij en geniet!

Kies voor 'Kennismaken met MRA, 'Aan de slag met MRA' of 'Haal alles uit MRA', prik een datum, vul je gegevens in en enjoy de training! het is ook mogelijk om als organisatie of groep een 'Op maat met MRA' training aan te vragen.

We gebruiken het programma Zoom voor de online trainingen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, tablet of PC met Internet om de training te kunnen volgen. We adviseren wel om de PC te gebruiken, op het grote scherm is de training beter en fijner te volgen.